June 2013 - Whisper of zlyn

Instagram

Sunday, June 30, 2013

to be more natural
 kita perlu sentiasa berfikiran positive untuk menjadi lebih baik 
dan tidak bersangka buruk 
dan boleh membawa dosa ..

berubah menjadi yang lebih baik dari seblumnya 
itu lebih baik daripada menunggu bulan jatuh ke riba..
menunggu kekesalan baru berubah

starting today we must say i will and stop saying i wish
if i will we push ourself to achieve what we want
and i wish we don`t take any way to get it ..
just you hope ..

i will get you !
haha 

 Hate ? Love ?    =O

2NE1: I hate youEpik High : Everybody hates me, but you love me and I love youBig Bang : I hate this love song2NE1: I love you (:

 
semalam JDT lawan Kelantan .
dan keputusannya 0-1 
kelantan won 

k . even kelantan menang pun tak perlulah nak kata johor bukan-2 ..
agak kurang ajar disitu .. :)
JDT .. dengan singkatan itu orang memainkan .. xpe la riak dan takbur sgt kn ..
menang dan kalah itu adat permainan beb ..
ok la dpt masuk final pun kan .. :D
next year ada lagi ..
insyallah rezeki itu ada di mana2 sahaja .. :)


-JANGAN SOSIAL SANGAT-

peringatan tu beb .. :)
bukan apa sekarang teknologi semakin maju dan dengan sekelip mata apa2 boleh terjadi ..
yang peringatan tu aku dapat .. weeehhhheeeeeeeee
haha .. sayang juga dia dekat aku ..
dia itu hanya aku tahu .. haha .. special .. :P
sangat .. haha ..
mesti la family member ..


KPOP

sekarang ini kpopper ramai dah tersedar .. :)
sedar dari apa ? tak perlu tahu la yang bukan kpopper .. hanya kami yang tahu ..
agak terkejut juga tiba2 kpopper2 semua post mcm tu .. :)
bila selidik .. ouh itu rupanya .. :D
alhamdulilah ..
take a time ok kpopper ..
i know u can do it .. jaz dlu pun mcm tu .. tapi sejak lps pmr tahun lps dah berkurangan ..
kita semua boleh ..
caranya ? emm 
jangan stalk bias kita .. haha ..
kalau kpopper lain post cter psl bias kita .. kita just tanya je kenapa ? apa terjadi ..
tapi jangan stalk or search la berita itu .. :)
nak minat boleh tapi jangan melebihkan seperti yang ada baca hari tu la .. :)
paham2 la kan  kpopper ..


MOOD ? PERASAAN ? HATI ?

emm .. tiada apa2 yang belaku ..
sendiri pun tak paham ..
cerita lah dengan kawan ? kawan ?
haha .. tak dapat dia nak menolong .. nak dengar pon diaorang tak nak ..
baru tanya A dah malas nak jawab ..
dah biasa dah .. :)
keep by myself .. 
solve by myself
itu lebih senang .. simpan je .. hehehe

yang berada didepan mata tak nampak .. yang jauh juga aku cari ..
so sekarang ..
tiada apa2 la .. :D

sedih setiap kali dapat result ..
tak tahu nak cakap .. cerita pun tak ada siapa yang nak bagi motivasi .
yang selalu bgi semangat papa roslan ..
tapi kadang2 dia sindih tu pedih seyh ..
mummy rahila pula kalau dia marah .. takut doe .. nak tanya pon sure takut ..

tapi cikgu kata 
nombor bukan la segalanya ..
nombor hanya sekadar angka ..
kita boleh berusaha lagi 
bukan kita tak boleh 
kita boleh bawa
cuma terpulang kepada diri masing2


menerima takdir .. jika itu takdirnya .. menerima dengan ikhlas tanpa sebarang rungutan ..
jika itu yang ditetapkan 
kita ambil 
jika itu milik kita
kita ambil
jika itu kita punya
kita ambil
jika itu hak kita
kita ambil




Follow by Email

@templatesyard