Closing 2018 - Whisper of zlyn

Monday, January 21, 2019

Closing 2018

         Rasa macam janggal pula nak update pasal penutup 2018 sebab dah halfway bulan januari 2019 *menangis dibucu katil sebab busy* . Masa sebelum start final exam sempat lah merayap pergi KL kejap dan sempat jugalah pergi LAMPU (Light And Motion Putrajaya) pergi hari perasmian dia . okey not bad macam macam dipertunjukkan mengunakan lampu .


        Teknologi pon power di pancarkan lampu tersebut pada bangunan kehakiman negara di putrajaya. Start after magrib i sampai dah ramai yang berpusu-pusu . Last tak tahu lah pukul berapa sebab masa balik pukul 11 pon masih ramai lagi yang baru datang. Tepat pukul 12 tengah malam ada letupan bunga api yang dilepaskan.
        Kalau lepas ini ada lagi LAMPU korang patut bawa kipas ye sebab boleh tahan jugalah panas dia tu . Banyak lagi lampu lampu yang cantik tapi i tak sempat nak berjalan ke semua lampu dan bergambar dengannya.

Bawah ini selitkan sedikit sis bergambar dengan lampu dan hasil karya lampu. 
sumpah pergi memang macam woww lawanya. Tips dia korang kena bawa yang pandai ambik gambar .














Lastly gambar dengan family yang pergi sama sama berlengas panas dan bergambar. Demi kualiti gambar yang baik kami pasang lighting sendiri hahaha. Dan orang tengok yee kami buat macam ni hahah lelaju ambik gambar 😅

Sekian saja closing untuk 2018. Permulaan 2019 diserikan dengan final untuk sem 2 yang agak sedih . Harap masih belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru semoga tahun ini lebih bermakna dan mencapai azam yang telah disasarkan untuk capai tahun ini .

4 comments:

  1. Kita pun pergi jugak... hehe btw done follow you!

    ReplyDelete
  2. Menarik but i malas gila sbb ramai sangat oranggg

    ReplyDelete
  3. rasa nak pergi tapi kemalasan sbb pastinya ramai orang

    salam jengah dari www.umifuzy.com

    ReplyDelete
  4. tahun ni malas nak g tgk fiesta lampu sbb tahun lepas dah g :)
    rasa mcm sama je

    ReplyDelete

Follow by Email

@templatesyard