February 2013 - Whisper of zlyn

Instagram

Saturday, February 16, 2013

sabtu yang hening ?
assalamualaikum .. annyeong .. hello hello .. hi .. :D smile .. please give a big smile please .. :)
 k .. hari ni sudah 16.2.2013 ..
sudah 4 hari lina msuk mrsm .. :(
esok hari last cuti . holiday .. holiday la sgt .. chiness new year la beb !

emmm .. ehemmmmm !
let me start my story .. ceh story la sangat .. :p
isnin pada 18.2.2013 .. bagaimanakah aku di sekolah ?
persoalan yang sering muncul selepas dapat tahu lina dapat mrsm ..
huaaaaaaaaaaa....
sedih ..
sedih tak muka aku ? haha .. ni pic lama ..
blh la agak sedih gbr tu .. lbh kurang ..

mesti agak jangal ... jangan la tersalah panggil orang sudah ..
tapikan mesti ckgu bi tu ckp ap2 .. sbb ari tu last day bljr dia ckp 
"padan muka ko lepas ni dia dah nak pindah .. dah tak ada kawan"
huh .. kejam betul la teacher ni ..
makin nk wt org sedih .. grrrr 
 ^ gbr merajuk sbb lina pindah :( ^

lepas ni kena jadi macam belangkas dengan liyana pula .. haha ..
not belangkas la
just a love friends .. haha 
mendengar kisah2 :P
insyallah akan ku simpan sendiri cerita2 itu semua 

(sebenarnya gambar2 tu dah lama .. tapi masih blh guna .. haha)

dengan izin Allah kami akan berhijrah tempat duduk ..
mesti igt hijrah lain kn .. kami nk pindah depan sedikit .. tempatnya berada di .. jeng jeng jeng
belakang tmpt ai choo n chau yee .. hehe .. beautiful girl ..
n depan perempuan yang cantik2 dan ayu iaitu mel n jan .. dan kami mengambil alih tempat duduk jejaka machoo iaitu afiq n bekas joe .. haha (yg lelaki ni jgn perasan sgt aku puji machoo ea)
lebih dekat sikit dengan ckgu n mudah belajar ..
insyaAllah
.. 

dah nak exam la .. arghhh
study pun skit je
tapi akan ku cuba yang terbaik untuk mendapat yang terbaik ..
tak nak no last !

Monday, February 11, 2013

~ Pindah ~

annyeong .. nyna dh nk pindah .. i mean dh pindah .. :(
gbrnye yg pkai cermin mata ..
so sad .. so tinggal la dgn liyana ..
:(
13 hari bulan ni dia daftar mrsm ... k sedih giloo ..
dh la plg rapat dgn dia ..
bru brpe hari  je sklh dh pindah..
k lepas dia mesti mel n liyana pula .. meraung tepi han river ak xde kwn ..
:3 ok just 

n this dia balas my love letter ..
;'(
to jazz :
thank tau sbab jadi my bestie,
sudi dngar aq membebel pasal cnblue,.
kaw tetap lyan aq wlaupun ko x minat dy.,
aq harap kite tetap jadi kawan walaupun ite x satu skola lagi
nanti wlaupun aq dh x skola situ ko ingat la kat aq/.
lau x nak pon x ap,.
jazz sedey la nanti dh x ad kwan yg skple ngan aq.,
nanti mesti ridu giler kat ko.,.
aq dlu x ad kwan yg bleh rapat mcm aq rapat ngan ko.,
teruskan usaha yea.,
belajar sungguh2,.lau x paham tanye ckgu atau mintak tlg ngan owg laen
nanti lau rsult perikse aq kluar nati aq g tau ko.,
kite lawan yea,.
 
jazz terima kasih yea bagi aq hadiah fail cn blue nie.,
aq ske., aq x kesah pon la.,
nanti aq bwak skali fail nie pergi sane.,
sory aq x dpt bg ap2 kat ko.,
lastly aq nak mintak maap sangat2 kat ko
sepanjang kite jadi kawan.,
aq dah banyak wat salah kat ko,.,
lau aq ad teramek ke terpakai brg ko,
ko g tau la aq eh.,.
nanty lau cti aq blek aq plgkn ea.,
lastly aq doakn ko berjaya didunia dan akhirat,.,
dapat jdi muslimah sejati,.
lau panjang umur,
aq nak wat haji tak pon umrah same2 ngan ko
aq akan simpan brg2 yg ko bagi nanti aq rindu aq bce lg love letter ko,.
serius jazz mase bace love letter ko aq x dapat tahan airmate,.,
sedey gile n terharu kot dpt love letter
nanti ko slalu la ingatkn mel yea.,.
jangan lalai nak bljr wlaupun dh ad pkwe.,

pehhh .. pedih la aku lepas ni .. nk ngadu pun dh jauh .. nk ngadu kt mel ssh ..
:( tiada lagi luahan selepas ni just keep by myself .. 
don`t think anyone else ..
just focus on study n xde lg gila2 sbb nanti memang gila dh la subject2 smua mnghafal + akaun ..
mmg kebaboom la otak aku lepas ni .. xde org nk tolong n support ..
kne bljr sndri n jgn mngharapkan org lain .. :3

trust yourself if i you want achieve your target ..
but my ambition is ?
kehkeh .. xsure lg la .. maybe a doctor o accountent.. enth ap aq ejaan ak ..
btw wish me luck n my friend .. 

semua orang boleh berjaya kalau diri itu nak berjaya dengan usaha ..
tanpa usaha tiada jaya ..
jika tiada jaya tiada apa yang mudah ..

Tuesday, February 5, 2013

sedih
hari ni baru je tadi tak sampai 15 minit ..
ada untuk check mrsm .. n then terigt kt bff ni dia ad mhon ..
aku pun tgk la .. lek2 dia dpt ..
;(
lepas ni mmg xde la geng .. dia dduk sblh .. nanti lg seblh pun pergi juga karang ..
dua2 mohon mrsm ... aku ?
emm .. tinggal la sorang2 .. spe nk duduk sebelah aku ?
ada ke orang nak duduk sebelah aku ?
spe nak ajar aku ? :'(
rasa mcm mnyesal aku pergi checkkan .. 

k smua dh nk blarr .. tgl la yg kurang pandai mcm aku ni .. 
arghhh ..
lepas seorang2 kn nk pergi .. k fine .. kne bljr dia , kne bljr sndri ..
smua sndri ... :'(

Follow by Email

@templatesyard