January 2013 - Whisper of zlyn

Instagram

Sunday, January 27, 2013

holiday ?
 hoho .. assalamualaikum .. holiday la sangat kan .. btw annyeong ! ni kt pengakalan balak .. tau x? tak tau ? :3 kat melaka je .. family day .. hoho .. tapi bored ! sbb xrmai sebaya maybe .. byk budak2 kecik ..
petang hari first tu pergi pantai .. huuu .. tu la buat nama tu .. cantik ?? x ? dah pergi sana kalau x ..
jgn sebuk2 ..  mula2 pikirkan ada swimming pool besar .. lek2 .. kecik .. cetik pulak tu .. xberhajat terus nk mandi situ .. haha .. :D

haha .. poyo kan ?
so ? .. my sis ambk .. gelap ... biasa la .. lgi pon dh pukul 5 lbh .. tu yang terlebih cahaya ..


with my sis .. senget ? haha .. biar la .. mls nk edit la ..
not edit rotate .. edit dh lain kn .. ;3
k hari first pon xde ap2 aktiviti .. ad sukan neka tapi .. malas woo ..
main bola tampar .. mne reti sgt ..
merajuk .. haha .. nk mandi kolam tapi my sis xnk .. so mls la .. lgi pon kne byr sbb bkn resort tu pye .. tmpat lain .. n xbawa tuala pun .. 
:3 2 hari 1 malam .. tapi aktivitinya xmenarik ...
mknan pun biasa2 je ..

cantik tak keindahan semula jadi Allah s.w.t ..
masa ni pagi .. air pasang .. tapi dh ad org mandi .. ;3 tak sejuk ke ? ak mandi kt bilik pun sjuk ..
time ni pukul 7 ... jalan2 sblum mkan ..
haha .. makan je
k assalamualaikum

Saturday, January 12, 2013

dua hari lepas ..:D
assalamualaikum ..
pada 2 hari yang lalu hari tue saya .. haha 
cepat gila la .. awal2 dh msuk umur .. :3

ramai cakap msti dapat byk hadiah ..
jawapannya memang tak la .. haha .. dapat 1 kek je .. :D
ini la hasil keknya .. haha .. balik sekolah ini jadinya ..
sebnarnya yg tepi2 tu tegak ..
katanya .. mcm gbr ni 
..
.
 ni rupa sebenarnya .. tapi bila dpat jadi mcm atas tu .. hehe ..
btw tq mel n lina for this ...
susah2 je diaorg ni .. :D

Wednesday, January 9, 2013

7:01 PM
by
the best situation when teacher no entry the class and everyone do their homework or read their book .. but when teacher ask some question .. nobody want to answer like teacher o sir say 'saya tak mahu ada sesiapa bercakap ketika saya mengajar' :D ..

ya .. memang best bila kelas senyap tidak bising seperti tahun sebelum2nya .. kali ni ramai yang serious .. no more joke .. nk joke blh tpi jangan melebih2 .. having fun at the right time .. belajar kena belajar .. main kena main .. just focus is the best study ..

ramai cakap kitaorang ni bajet hot .. but it totally wrong .. why ? because we can chat with another .. even korang kelas last .. korang nak tegur kitaorang .. kitaorang akan tegur balik la .. don`t worry .. kami tak sesombang yang anda sangka .. 

bila kitaorang tengah belajar tolong la jangan buat bising .. kalau suara cikgu yang volumenye slow .. macam mana kami nak dengar .. kami perlu belajar .. nak lalu tu lalu je jangan nak bawa mulut tu sekali .. bingit seyh ..


insyallah capai la apa yang selama ni impikan dan apa yang saya idamkan & cita-cita ku !
emm .. apa lagi nak citer ?
belajar buat masa sekarang ni ok la .. not bad .. but yang bad nye .. bm ! komsas kena buat sinopsis , latar tmpat , watak perwatakan setiap bab .. sampai bab 19 .. :3 dah la ceritanya tak berapa nak menarik perhatian nak baca .. bagi seminggu je pula tu .. now tinggal berapa hari je .. isnin hantar .. baca pun belum habis .. apa darr ..

kalau nak buat essay kat sekolah nape mcm blurr je ah ? tension pula .. otak macam beku .. tapi kalo exam bedal ad je idea .. :3 susah la .. bi ! why u do like this to me ? please be nice to me !

Saturday, January 5, 2013

hEllo .. heLLO !
assalamualaikum .. :D
annyeong .. 

hari ini saya menghistiharkan bahasa saya bengong untuk membuat keputusan .. :p
antara nak ambik akuan atau LK !
buekkkk .. muntah subjek2 .. haha .. pening doe ..

sebenarnya tak xtau nak jadi apa .. dulu nak jdi akuantant .. sekarang mcm nk jdi doktor bedah ..
kehkeh .. bedah orang beb ! best tu ..
LK ? so mcm xde guna je ambik kn ..
LK utk arkitik .. muka ni ? nak ambik arkitik ?
tengok la berapa bengongnya hari ni .. teruk gila ejaan .. haha ..

bernanah otak waa nanti ! kuakuahhhh ..
kita kena asah otak kita .. jangan dibiar kan .. so smua otak boleh .. nape otak wa xboleh kn ..
mesti boleh otak wa terima tu semua .. biar berapi mata asalkan dapat !
waa mesti boleh ..

amin !

Friday, January 4, 2013

Now .. comeBack To bOOk ..
masa untuk membaca buku je la form 4 n 5 ni .. kehkeh ..
kalau nk berjaya buat je lakan .. :) akhirnya kita yang dapat nanti ..

bm ada essay 

bi ada essay 
sejarah ada essay 
biology ada essay 
physic ada essay 
chemistry ada essay 

ohh myyyyyyyyyyyyy ..........
help me .. kehkeh .. belajar pon belum lagi .. so xtau susah o senang ..

maybe sng kalau kita fikir dia senang .. tapi masalahnye dalam bm wooo ! what should i do ?
walaupun bi xseberapa tapi agak kekok kalau berbahasa melayu !
yes i can do it ..
kerajaan memang dengki kot ..

kerajaan sengaja ke apa nak menyusahkan kami ? -.- bak mai sikit .. dulu belajar dalam bm tukar ke bi .. kemudian dwi bahasa dan sekarang ke bm .. sengaja nak buat kepala kitaorang ting tong la tu kn .. :3
diaorg ckp untuk kesenangan .. puih .. cuba tanya kepada para pelajar mana lagi sng !

kitaorang ni yang belajar .. igt sng ke tbe2 tukar bahasa .. :3 korek idung la sng ..  kementerian suka buat tak fikir kami la .. sedih betul .. dalam dwi tu ok la ... 

wei ! tadi dapat kelas .. haha .. menyakitkan mata woo .. hehe .. xD nak tahu kenapa ? sebab kelasnya warna pink ! ohh mmyyyyyyyyyyy .. xselesa gila nak belajar .. pink pekat pula tu .. termuntah pink juga aku lama2 ..
warna pink cair xpe la juga .. byk pula tu warna pink nye .. sampaikan papan kenyataan pun pink .. aduh .. biol my otak ! sakit otak .. kehkeh ..

dapat ckgu ok la .. sporting juga .. ckgu bi pon sama dgn tahun lepas .. 

semua dah ada homework kn .. tapi sekolah saya belum lagi .. wah daebak ! bersyukur ! :D
sekarang ni pening nak tambah subjek .. nak ambk akuan .. tapi mampu ke? akuan dh la berat .. tapi maybe ambik LK .. nak juga akuan .. sbb ap ? dlu sejak sekolah rendah nk jdi akuantant .. kehkeh ..
sekarang dah rasa mcm nk jadi doktor bedah .. but sorry to teacher .. i can`t to be teacher .. kehkeh .. xminat woo .. dgn perangai budak2 zaman sekrang degil .. pijak karang .. :p..

rasa macam nak ambik kelas tambahan la .. tapi mama kasi ke ? takut membebankan la .. tapi nak juga ..
n then takut penat .. arghh .. so what can i do ? cuba tanya mama?
ok i will try .. tadi dah tanya pasal tambah subjek .. dapat .. kehkeh .. tapi ckp LK .. xckp akuan .. klau ckp akuan mesty xboleh .. sbb mcm berat .. LK mcm sng sikit ..

apa2 tanya je dulu kan .. :D ..

Follow by Email

@templatesyard