sabtu yang hening ? - Whisper of zlyn

Instagram

Saturday, February 16, 2013

sabtu yang hening ?

assalamualaikum .. annyeong .. hello hello .. hi .. :D smile .. please give a big smile please .. :)
 k .. hari ni sudah 16.2.2013 ..
sudah 4 hari lina msuk mrsm .. :(
esok hari last cuti . holiday .. holiday la sgt .. chiness new year la beb !

emmm .. ehemmmmm !
let me start my story .. ceh story la sangat .. :p
isnin pada 18.2.2013 .. bagaimanakah aku di sekolah ?
persoalan yang sering muncul selepas dapat tahu lina dapat mrsm ..
huaaaaaaaaaaa....
sedih ..
sedih tak muka aku ? haha .. ni pic lama ..
blh la agak sedih gbr tu .. lbh kurang ..

mesti agak jangal ... jangan la tersalah panggil orang sudah ..
tapikan mesti ckgu bi tu ckp ap2 .. sbb ari tu last day bljr dia ckp 
"padan muka ko lepas ni dia dah nak pindah .. dah tak ada kawan"
huh .. kejam betul la teacher ni ..
makin nk wt org sedih .. grrrr 
 ^ gbr merajuk sbb lina pindah :( ^

lepas ni kena jadi macam belangkas dengan liyana pula .. haha ..
not belangkas la
just a love friends .. haha 
mendengar kisah2 :P
insyallah akan ku simpan sendiri cerita2 itu semua 

(sebenarnya gambar2 tu dah lama .. tapi masih blh guna .. haha)

dengan izin Allah kami akan berhijrah tempat duduk ..
mesti igt hijrah lain kn .. kami nk pindah depan sedikit .. tempatnya berada di .. jeng jeng jeng
belakang tmpt ai choo n chau yee .. hehe .. beautiful girl ..
n depan perempuan yang cantik2 dan ayu iaitu mel n jan .. dan kami mengambil alih tempat duduk jejaka machoo iaitu afiq n bekas joe .. haha (yg lelaki ni jgn perasan sgt aku puji machoo ea)
lebih dekat sikit dengan ckgu n mudah belajar ..
insyaAllah
.. 

dah nak exam la .. arghhh
study pun skit je
tapi akan ku cuba yang terbaik untuk mendapat yang terbaik ..
tak nak no last !

No comments:

Follow by Email

@templatesyard