- Whisper of zlyn

Instagram

Wednesday, January 9, 2013

the best situation when teacher no entry the class and everyone do their homework or read their book .. but when teacher ask some question .. nobody want to answer like teacher o sir say 'saya tak mahu ada sesiapa bercakap ketika saya mengajar' :D ..

ya .. memang best bila kelas senyap tidak bising seperti tahun sebelum2nya .. kali ni ramai yang serious .. no more joke .. nk joke blh tpi jangan melebih2 .. having fun at the right time .. belajar kena belajar .. main kena main .. just focus is the best study ..

ramai cakap kitaorang ni bajet hot .. but it totally wrong .. why ? because we can chat with another .. even korang kelas last .. korang nak tegur kitaorang .. kitaorang akan tegur balik la .. don`t worry .. kami tak sesombang yang anda sangka .. 

bila kitaorang tengah belajar tolong la jangan buat bising .. kalau suara cikgu yang volumenye slow .. macam mana kami nak dengar .. kami perlu belajar .. nak lalu tu lalu je jangan nak bawa mulut tu sekali .. bingit seyh ..


insyallah capai la apa yang selama ni impikan dan apa yang saya idamkan & cita-cita ku !
emm .. apa lagi nak citer ?
belajar buat masa sekarang ni ok la .. not bad .. but yang bad nye .. bm ! komsas kena buat sinopsis , latar tmpat , watak perwatakan setiap bab .. sampai bab 19 .. :3 dah la ceritanya tak berapa nak menarik perhatian nak baca .. bagi seminggu je pula tu .. now tinggal berapa hari je .. isnin hantar .. baca pun belum habis .. apa darr ..

kalau nak buat essay kat sekolah nape mcm blurr je ah ? tension pula .. otak macam beku .. tapi kalo exam bedal ad je idea .. :3 susah la .. bi ! why u do like this to me ? please be nice to me !

No comments:

Follow by Email

@templatesyard