Now .. comeBack To bOOk .. - Whisper of zlyn

Instagram

Friday, January 4, 2013

Now .. comeBack To bOOk ..

masa untuk membaca buku je la form 4 n 5 ni .. kehkeh ..
kalau nk berjaya buat je lakan .. :) akhirnya kita yang dapat nanti ..

bm ada essay 

bi ada essay 
sejarah ada essay 
biology ada essay 
physic ada essay 
chemistry ada essay 

ohh myyyyyyyyyyyyy ..........
help me .. kehkeh .. belajar pon belum lagi .. so xtau susah o senang ..

maybe sng kalau kita fikir dia senang .. tapi masalahnye dalam bm wooo ! what should i do ?
walaupun bi xseberapa tapi agak kekok kalau berbahasa melayu !
yes i can do it ..
kerajaan memang dengki kot ..

kerajaan sengaja ke apa nak menyusahkan kami ? -.- bak mai sikit .. dulu belajar dalam bm tukar ke bi .. kemudian dwi bahasa dan sekarang ke bm .. sengaja nak buat kepala kitaorang ting tong la tu kn .. :3
diaorg ckp untuk kesenangan .. puih .. cuba tanya kepada para pelajar mana lagi sng !

kitaorang ni yang belajar .. igt sng ke tbe2 tukar bahasa .. :3 korek idung la sng ..  kementerian suka buat tak fikir kami la .. sedih betul .. dalam dwi tu ok la ... 

wei ! tadi dapat kelas .. haha .. menyakitkan mata woo .. hehe .. xD nak tahu kenapa ? sebab kelasnya warna pink ! ohh mmyyyyyyyyyyy .. xselesa gila nak belajar .. pink pekat pula tu .. termuntah pink juga aku lama2 ..
warna pink cair xpe la juga .. byk pula tu warna pink nye .. sampaikan papan kenyataan pun pink .. aduh .. biol my otak ! sakit otak .. kehkeh ..

dapat ckgu ok la .. sporting juga .. ckgu bi pon sama dgn tahun lepas .. 

semua dah ada homework kn .. tapi sekolah saya belum lagi .. wah daebak ! bersyukur ! :D
sekarang ni pening nak tambah subjek .. nak ambk akuan .. tapi mampu ke? akuan dh la berat .. tapi maybe ambik LK .. nak juga akuan .. sbb ap ? dlu sejak sekolah rendah nk jdi akuantant .. kehkeh ..
sekarang dah rasa mcm nk jadi doktor bedah .. but sorry to teacher .. i can`t to be teacher .. kehkeh .. xminat woo .. dgn perangai budak2 zaman sekrang degil .. pijak karang .. :p..

rasa macam nak ambik kelas tambahan la .. tapi mama kasi ke ? takut membebankan la .. tapi nak juga ..
n then takut penat .. arghh .. so what can i do ? cuba tanya mama?
ok i will try .. tadi dah tanya pasal tambah subjek .. dapat .. kehkeh .. tapi ckp LK .. xckp akuan .. klau ckp akuan mesty xboleh .. sbb mcm berat .. LK mcm sng sikit ..

apa2 tanya je dulu kan .. :D ..

No comments:

Follow by Email

@templatesyard