FUTURE - Whisper of zlyn

Instagram

Saturday, May 16, 2015

FUTURE

Assalamualaikum dan selamat petang,
ok gais need typing speed yang paling laju jap lagii dah nak magrib

nak coret pasal future .. lepas spm ni lagi pening juga ruparupanya .. sebab apa? sebab nak tentukan haluan hidup. first mmg relax ahh habis spm berbulan bulan jugalah relax n bosan kan result upu n apa semua kuar lambat .. tuptup dah kuar dapat mana tension gila ..naik la pimple aku semuanya untuk menambah seri diwajah , seri lah sangat adikk oi

tengoklah pimple ni hadiahh hahaha


yang swasta memang dapat .. ada lah juga takdelah banyak mana course not bad juga .. ada account ada yang civil engineering ada bioprocess tapi tolak la family pon mcm xgalakkan .. ok
then matrik result .. hahaha .. excited nak mateyyy la time mohon tu .. doa gegila punya supaya dapat .. lpas matrik dlm dua tiga minggu upu kuar .. emm


Alhamdulilah matrik dapat dan upu juga dapat .. ok nak buat keputusan untuk pilih tu susah juga la .. sampai meroyan ak . hahaha .. bercakap pun mcm xbetul, orang tanya lain jawab lain, baca lain paham lain hahahaha. ok now dah alhamdulilah dah blh decide...

matrik dapat course sains kt kmj dan upu dapat uitm course statistik di perak .
setahun vs 3tahun punya ,
kalau andaanda , anda pilih mana hahaha
saja je tanya tapi tak akan mempengaruhi pun ok

sebenarnya ikut confident masingmasing, ikut otak masingmasing dan ikut badan masingmasing haha
nak pilih mana pun , dan buat keputusan sendiri supaya masa depan nanti jangan nak salahkan orang lain

oklah bye,
insyaAllah before enter university will update new entry .. hahaha

ASSALAMUALAIKUM
JAGA DIRI
-ZLYN-

No comments:

Follow by Email

@templatesyard