Student life - Whisper of zlyn

Instagram

Tuesday, January 19, 2016

Student life

take a long time to update this blog, urmm, already start my sem 2 in UITM Tapah
actually not bad i got here. First time i arrived " yes jauh dari family" haha what the right, but when i just enter the gate uitm fuhhhh ok ni betul2 kat ceruk and no mall at all.. grr , the biggest one only TS = pasaraya gitu. But now dah semakin maju lah pekan Tapah tu, dah ada watson haha, aku sendiri pun jarang pergi pekan since naik part 2 ni.

for those think that UITM Tapah ni ceruk la and so on, just stop it haha, boleh je hidup takmati pon study sini. Kalau homesick tu boleh lah book tiket train KTMB balik tiap minggu HAHAHAHA



first day orentasi seksa jugalah haha, petang after register and settle at 4pm start orentasi . OC tak tegas sangat mcm tmpat lain. Just kena rushing utk ke PI dengar ceramah dalam keadaan ngantuk gegila tu. ofcos lah ramai yang tertidurkan dengan slide yang hummmhahaha, tapi sebenarnya ada yang penting so take note lah jangan melantak tidur tak ingat dunia kak oii.

Kalau korang terpikir atau terlintas yang kolej ada tv tu baik musnahkan sahajalah sebab yang ada tv hanya kolej gamma , tu kolej laki hahaha, but the most importing things is wifi right,
fasa 2 sahaja ada wifi , heaven jugalah duduk dapat wifi tapi mostly awal bulan jelah laju dah akhir bulan mmg slow habishabisan.

Faculty 
-FSKM
-FP (A &B)
-FSG

Classmate part 1 A4CS111 1E
serious mmg best gila diaorang ini, course statistik for first intake ada 5 kelas and you know what,
paling ramai and kamilah selalu kena paksa join event pesista haha
apaapa pun still enjoy join event pesista.

part 2 still same classmate hanya ada beberapa orang tidak sekelas lagi emm.
hidup ini memang macam ni ada yang datang pasti akan pergi.

will update soon event pesista
#JomSupportPesistaTapah #UITMTapah #bangunjatuh #oranglaintakkanrasaapayangkitarasauntukmenempuhkehidupanyangpenuhdenganlikuliku



No comments:

Follow by Email

@templatesyard