Review Eat & Repeat Melaka - Whisper of zlyn

Friday, October 26, 2018

Review Eat & Repeat Melaka

Halooo gais... agak bersarang dah blog lama tak update sebab busy dan berpisah jauh dengan laptop. But now nak update pasal Kedai Makan Eat & Repeat maybe ramai yang dah tahu.
First of all this now paid review okey. originally review punya sis payung

Last weekend, tak balik so macam orang gila kejap duduk rumah sewa (otak tepu)
Apalagi terus start kereta pergi Melaka Bandar bersejarah.
 Jalan dengan perut yang lapar dengan pantas terlintas kedai Eat & Repeat sebab selalu tengok member yang study UiTM Bandarayamelaka inii pergi makan.

Panasss je hati sis!
Terus pergi, location dia depan aeon Melaka ye anak-anak senang je.
Then korang terus boleh order sesampainya anda.

 Service pun okey dan harga dia hanya rm1.90 saja ye satu mangkuk memang sangat berbaloi dan sesangat la sedap. Kitaorang ingat akan sikit rupanya banyak jugalah dalam satu mangkuk tu.

Ayam tu actually kalau order 1 memang dapat satu ye dalam mangkuk tapi sis order 4 tu dapat 4 dalam satu mangkuk. Jangan ingat 4ketul satu mangkuk pula haha.

Menu dia tak banyak sangat pun desert pun ada. Air putih free layan diri sendiri jangan malas sangat nak pergi ambik yeeeeeee.
Tapi korang patut cuba nasi ayam rendang dia memang umppphhh gila.
Tak rugi beli dan rasa . 


yang kurang sis rasa adalah persekitaran dan suasana dalam kedai tu la kot.
Kipas dia macam tak rasa je masa hari tu pergi dah la melaka terkenal dengan kepanasan dunianya.
Hopefuly they can add more fans or change use aircond. (cehh mengada)

Overall sis boleh bagi 7.8/10

3 comments:

  1. Nama je stay Melaka tapi takpernah makan lagi. Heee :) Sedap ehh ? Boleh cubaaaa nii :)

    ReplyDelete
  2. Pernah try tapi kat bangi punya. Okay lah bagi saya :)

    ReplyDelete

Follow by Email

@templatesyard