Dinner Theme Bollywood - Whisper of zlyn

Instagram

Wednesday, March 22, 2017

Dinner Theme Bollywood

assalamualaikum dan hi to the readers, dalam sibuk-sibuk dah nak final ni memang banyak test dan quiz berderet , hopefully everything okey je maka dalam kesibukkan itu ada dinner pesista( Persatuan siswa siswi Statistik) untuk course kitaorang setahun hanya sekali okey , tapi tema kali ini bollywood (telan airliur jap) sebelum ini memang tema lain tapi banyak juga yang taknak lah atas macam macam sebab then nak senang pilih ikut part 5, maka keputusan yang terakhir adalah bollywood.

first kalau nak cari baju bollywood masyaAllah mahal okey , nak nangis je tengok bagi aku yang serba kekurangan kewangan ini haha, mula-mula nak sewa je dah jumpa la juga lepas berapa banyak kali tanya, bila dah dapat tu amboi tiba-tiba dah sewakan dekat orang lain ya Allah rasa macam arghh macam mana nak cari pula kan baju last minit.

Mintak sponser dari abang and akak yes diaorang bagi juga hahaha(paw okey bukan rela sangat nak bagi hahah) dapat la sikit then cari lah online semua average atas rm100 memang agak mahal la ada yang sampai beribu pun ada okey jangan ingat murah sangat eh.

pergilah ke pekan tapah nasib baiklah jumpa dengan bajet yang akak dan abang sponser tu . tambahtambah pun dikira mahal juga lah . tapi dikira murah juga lah berbanding online , yang hanya baju je .. ni tambah2 dengan gelang dapat lah okey .
nah tengoklah hasil outfitt saya hahaha untuk thema bollywood , takseberapa banyak lagi yang lawalawa cuncun.




That night memang semua having fun even tak lengkap satu kelas yang datang ;'(
budak laki part 4 memang gilagila like semua lagu dia nak nyanyi sekali haha,
makanan not badlah tapi memang tak sempat pun nak take a pic sangat, junior yang handle event yang ni dikira okeylah , tahniah beb
nampak tak yang aku pakai heel last2 sakit kaki hahaha tu la jarang pakai then tiba-tiba pakai yang tinggi gila hahaha balik terus kaki ayam 






tidur kejaplah penattt







part 4 pesista team 








sampai sini je la kalau boleh nak post je semua gambar yang ada tau ahhhh.. ni pon take time nak update sebab tunggu gambar backup lambat haha punya malas nak transfer dah berhabuk duduk dalam draf.
bye

No comments:

Follow by Email

@templatesyard