Promosi Starbuck - Whisper of zlyn

Instagram

Monday, March 6, 2017

Promosi Starbuck

hi, as everyone know that yang starbuck selalu buat promosi every monday kan .. masyaAllah buy 1 free 1 okey. This time nak cerita time Valentines day hari tu bulan dua..
korang boleh pilih flavour apa pon okey , ahh time tu memang sapu ahh bila lagikan nak dapat , 
but the worker always spell my name wrong :"( ..
first time tu nama jess this time jers .
 macam redho je la nama apa pun . since i bukan pengemar tegar kopi then i will pick my fav chocolate .. and you guys should try the green tea tooo.. sedap gila ..

 partner for enjoy the drink , sanggup rushing okey siap sedia untuk terjah starbuck kt kampar okey(walaupun baru 25-35 minit je dari tapah macam tu) . alhamdulilah dpt kereta sewa yang murah weiii kalau tak menangis juga lah semata . Semua bersemangat nak beli haha lepas tu bebel duit habis , lumrah kehidupan lah kan .. lagi lagi student keinginan tinggi tapi duit segan segan je dalam purse kan  tambahan pula duit sekarang mengalir macam air, harga semua dah naik dengan minyak pon makin lama makin naik like grrr.

 tengokk gambar pon dapnya lagilagi teringat hari ni isnin dan ada promosi arghhh kenapa dunia ini kejam . okey save the money for this week jangan nak boros sangat okey bye



No comments:

Follow by Email

@templatesyard