C++ and Database - Whisper of zlyn

Instagram

Tuesday, December 20, 2016

C++ and Database

okey gambar takada kaitan dengan isi post kali ini sekadar hiasan

serabut beb .. bila dah start study ni aduhaiii memang serabut habis wei lagi-lagi belajar subjek yang baru lagi haru biru.. okeylah fuhh tarik nafas dulu, sem ni baru part 4 tapi dia punya cabar susah nak dikatakan.. Dulu-dulu ingatkan yang student sains komputer (sains comp) ni senang tapi bila sendiri belajar cs128 ni masyaAllah tambah pula dengan set untuk sem ni database lagi ..

Mengucap banyak kali jugalah belajar tu .. walaupun dah masuk third week study tapi aku still cannot chase up lagi omg .. buat latih pun masih terpingga pingga .. siapa nak tolong aku .. cari kat google pon takde yang complete sangat , huaaaaa apa ni .. dengan lecturenya layan macam kita orang ni student sains comp YaAllah Kuatkanlah hambamu ini .. first class je dia dah start ajar and expect we all know 😕. Everyweek 5hours, 3 hours at lab another in class , can you imagine how i faced it hahaha .. dengan taktahu satu apa pun ..

Bila dia suruh buat karangan cording tu lagi lahhhhhhhhhh , terngaga je beb sebab taktahu hahaha
Database(ITS) punya subjek lagi best bila dia ajar dia gelak and kau pun ikut dia gelak kadang tapi kau takpaham apa2.. dah lah semuanya ada projek 😥😥. Redho habis aku ni .. seriously memang kena cari orang untuk ajar aku .

Statistik punya subjek pula ada 3 ahh sampai diri sendiri pun pening ni kelas apa hahaha.. All statistic class mostly they will ask what we learn in part1 until part 4 rightnow and they want to know all the function of every test .. fuhhh .. final memang formula pula takdibagi walaupun seketul formula sedihhhnyaaaa .. hopefully tak jadi macam sem lepas masuk-masuk hall examination i cant remember the full formula just half of it 😌.

Walau apapa pun just do the best and for those nak cuba ambik diploma statistik dialu-alukan lagilagi kepada yang sukakan cabaran dan minda untuk meningat tu kena kuat sikit hahahahahaha. hanya part 1 je formula diberi taksilap. bak kata lecture "awakkan budak stat sebab tu takperlukan formula" ahhhhh cant say anything ..


alright bye

No comments:

Follow by Email

@templatesyard