Tragedy balik Christmas - Whisper of zlyn

Instagram

Friday, January 13, 2017

Tragedy balik Christmas

Hi, good afternoon , Baru ada masa nak tulis blog balik 😂dah masuk tahun 2017 gais omg
tapi entry kali ini nak cerita cuti christmas 2016 punya fuhh tarik nafas dulu beb penuh dengan tragedi punya hahaha.. dah duduk dalam draft berapa lama dah 😜

Ceritanya mula dengan gerak dari Tapah naik ets pukul 1.33ptg hari jumaat, masa tu je dah satu hal bila nak cari kereta sapu , so kena lah pergi ktm tu awal dalam pukul 12 macam tu sebab yang buat kereta sapu mostly lelaki and perempuan dah cabut balik awal .. Dah naik train whatsapp la akak cakap dah gerak and tiket bas beli online kat dia. Bila dah tiba kl sentral ingatkan dia dah geraklah dari gombak tapi rupa2nya belum dan dia baru firsttime nak naik ktm dari tempat gombak direct ke tbs(terminal bandar tasik selatan) . tiket bas pukul 5.20ptg .. tapi dia taksampai2 nak claim tiket pun tak boleh sebab dia nak cop tiket yang kita print tu. fuhh bayangkan dengan ramai-ramai orang tu bersertakan tiket claim tiket kat situ sistem down lagi mental breakdown lah kan time tu.

Hari Khamis tu derma darah dulu sebelum balik dan paksa wada untuk derma sekali kehkhekhe
nasibla dan akhirnya dia berjaya derma yeayyy .. give you ten point.


omg look at my blood
gemoknya darah hahaha
paksa wada derma darah sekali pun berjaya haha

second time derma yeayyy success dengan darah gemok

muka stress kena tunggu lama haha

ramai sangatsangat kat tbs



tunggu turn nak beli tiket baru kat mesin sebab senang lah sikit kan .. beratur punyalah lama gila then mesin bengong untuk tekan ke bp.. taktahulah apamasalah dia .. banyak kali tekan pun masih takboleh dan takkeluar tempat pilih seat , sedih gila 

bila akak dah sampai dia beraturlah kat kaunter untuk beli tiket sebab im totally exhausted masa tu wei sebab dah berjam kot aku diri kt tbs beratur sana sini hahaha dahla a day before tu derma darah 👀..

Finally dapat jugalah tiket balik oit .. walaupun agak lama berjamjam .. duduk la tbs tu tercongok sedih betul hidup. dari pukul 4 tu tiba sampai lah naik bas dalam 10.30 macam tu dan sampai muar pukul 12 lebih hahaha.. seriously itu lah first time balik yang sangat memenatkan .. sebab biasa paling lama tunggu bas tu semua barulah +- dalam 5 or 6 jam ni dia punya lama subhannaAllah haha. sementara tunggu tu makan la kat fuel apatah nama dia..
kambing golek for majlis aqiqah amim

Nasib baik la esoknya jumpa omokk amim mok ..

No comments:

Follow by Email

@templatesyard