zlyn.co as a new brand - Whisper of zlyn

Instagram

Monday, April 17, 2017

zlyn.co as a new brand


Alhamdulilah finally i have time to shoot for my collection (zlyn.co) with limited budget . With no choice i became the face of zlyn.co, try as much i can even takde muka model haha . Letih jugalah nak ambik gambar untuk setiap warna tudung .

nothing much but i only hope that people  will wear zlyn.co hijab will cover women aurat . Zlyn.co masih baru sahaja lagi dalam bidang ni dan harap makin ramai support bisness saya :") . Buat bisness yang penting bukan untuk kaya but i try my best to handle this bisness and pray for me for not stop do what im doing now.  Seriously memang banyak sangat saingan lagilagi yang baru nak menapak memang besar bukan sekelip mata boleh famous lainlah kalau korang memang famous for sure korang jual apa laku laris selarisnya . 

now zlyn.co ada keluarkan collection shawl chiffon yang senang dibentuk tak tipu dengan harga yang sangat berpatutan kalau nak order boleh terus whatsapp 0127899073 dan beberapa koleksi shawl bubble printed (satu corak satu sahaja okey) or korang boleh tengok ig zlyn.co

kami juga ada ambik dropship eyeshadow glitter seriously lawa gila dan sangat trending rugi kalau tak grab cepatcepat. ada dua jenis satu yang gel satu biasa but duadua lawa dan harganya sangat murahh .. jangan lupa visit instagram zlyn.co dan juga gelang yang lawalawa . bracelet yang bercorak dan harga sangat lah murahhh macam nak nangis kalau beli banyak jangan risau for sure dapat murahhhh ahhh apa lagi mehh kita pergi serbu

No comments:

Follow by Email

@templatesyard