Colour marathon with pesista - Whisper of zlyn

Instagram

Saturday, January 14, 2017

Colour marathon with pesista

First of all, Alhamdulilah because we did it eh , emm because done our second event for this sem. Event Colour Marathon dengan objektifnya adalah run for charity dimana rm1 from their fee will donate to Rumah orang2 tua di ipoh 
and stay health sekali sekala runwithpesista crew

merecik api sikit please(ok abaikan)
This is our first time create open event for all candidate from Uitm Tapah  before this only for our club only (statistic students)

Seriously we need more effect to handle this event in limited time thank to Allah for make it ease eventhough have a little bit problem due to the colour . Colour Marathon ofcouse have a colour , at first, our crew or (ajk peralatan) buy it but relatively expensive and little , yesterday they found in big pack.

Tengok lah sis posing je dah la takreti duduk dia hahahahaha atas time reheasal bawah time DDay(atas bawah sekeleh haha)
πŸ‘‡




Time dah nak start lari . But kitaorang lepaskan ikut lelaki perempuan .. so lelaki jalan dulu sebab takramai .. just around 20 person only. Sedihnya but it okey atleast ada juga yang nak take a part.
Nampak tak semua muka teruja nak lari fuhh time ni memang lah baju bersih bila tengok akhir ya Allah bukan peserta je kena dengan ajk2 sekali 
(Aku yang bagi checkpoint pon kena tibai baling colour πŸ‘‰πŸ‘ˆ)





Outcome after diaorg lari . 
See siapa yang pergi main colour marathon sbnrnya 😣


                               



Pesista Family Membership


πŸ‘†bukan senang nak ambik gambar dengan mt wei .. pres, vice pres and s/u .. bendahari hilang busy sgt nampaknya hahah
with my partner for this event (pm)
Yeay dgn pm zaki πŸ˜… dia okey je tapi aku yang selalu buli dia hahaha taklah aku kn tpm just bantu je mana yang dia taktahu .. haha sebab dia pun still baru dalam benda2 ni . Kita tolong cover mana2 yang perlu . But lucky to have u as my partner to handle this event. Dakdak sabah tau 😍

Madam and coordinator fskm join senamanaerobik wei .. ahh sporting tak gais 😎
Cik pres statistik ambik gambar tampa monopot pon okey sebab dia sesungguhnya tinggi πŸ˜‚ tak nizam aku tak kutuk ni puji okey like seriously memang dia tinggi taktipu .. ahh tu la peserta2 colour marathon semua dah macam2 colour

Ajk yang banyak bertungkus lumus .. thanks korang sebab banyak habis masa untuk meeting, berpanas, dan semualah sampai event settle 


Yeay dapat berkumpul dept keusahawanan 😎
Kitaorg sem ni asyik kira duit je pening cepat sikit habis pls i taknak kira duit lagi hahaha ..
Tukarkan saya dept lain pls πŸ‘‰πŸ‘ˆ seriously pening asyik kira duit mana yg short la tibe2 lebih la macam2



Abe abe pesista yang hot eh .. hah syafiq and zaki menyelamatkan dari kepupusan laki dlm pesista tapi ada lagi beberapa org bkn dua ketul ni je 😹


Bahagian pendaftaran .  Alahai lawa lawa akak duaorg yang sebelah aku ni 😍😍
Adan and kezah forever lawa 
Jeles share tips pls


Akak kezah and opie 😍
Seriously diaorg happening and diaorg je two and only dlm pesista πŸ˜…







Kawan dari sekolah rendah weii .. dulu takrapat sangat but sekarang satu kos haha kelas je lain but selalu jumpa macam dh lama tak jumpa je ok over πŸ˜‚








Lastly , selaku tpm nak ucapankan terima kasih atas komitment yang ajk semua beri .
Dan s/u dan bendahari padanmuka kerja korang tak settle lagi hahaha
Btw goodluck 

Finally settle event πŸ’•πŸ’•
Tunggu bulan 3 pula

No comments:

Follow by Email

@templatesyard