Tukar template blog - Whisper of zlyn

Instagram

Sunday, January 22, 2017

Tukar template blog

hi, bosankan gunakan template yang sama je .. ahh nak update baru tapi takreti macam mana , inilah padahnya bila dah terlalu lama tinggalkan blog (lap air mata jap) penat woi dari pukul 8 sampai 10 lebih ni pun masih belum boleh tukar sebab takjumpa template .. banyak yang kena download tapi dah download semua masih takboleh ok stress sekejap haha.

seriously aku habiskan masa dengan nak cari template punya html je kau rasa dan berakhir dengan takjumpa jumpa .. haha dah jumpa tapi bila dah download ikut step dia pon masih tak boleh apakah semua ini.

perubahan dia lain sangat sampaikan aku buntu nak tukar template blog ni .. huaaaa i need to change this blog look.
too kpop since dah tak berapa minat kpop ni aigoooo 
maybe time cuti NCY ni la baru geledah balik macam mana nak tukar kat rumah since ada 1 seminggu cuti yeahhh. i love cuti.  boleh tengok tv yeahh macam budak-budak sekolah wei.

Normalla kan siapa je duduk universiti ni taksuka cuti wei dapat release stress dahlah before cuti tu ada banyak test and quiz . lets begin tough week 😂

get to go , bye


No comments:

Follow by Email

@templatesyard