ETS delay - Whisper of zlyn

Instagram

Tuesday, January 31, 2017

ETS delay

         Assalamualaikum and hi , story about a few day ago, kalau diingat balik memang sakit hati haha macam hish sakainya tapi kita perlu ingat bahawa kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan semuanya .


        Last week memang full dengan test, test dalam 4 test macam tu fuhh banyaknya dia taktahu ke dah dalam mood nak balik dan jumaat tu dua test ahhhh mental semua nak balik but luckly takde lah susah sangat testnya kalau tak meraung jugalah balik tu , tiket train pukul 1.33 ptg tapi pagi tu bangun tidur je dah berdebar2 rasa macam ada insting train akan delay haha tuptuptup ahh memang betul train delay .
       Lebih kurang dalam 1 jam juga lah kena tunggu taktahu la apa problem train ets tu kata pekerja kat situ train ada masalah dan perlu patah balik ipoh ok mental breakdown again. dah lah beli tiket bas balik bp 4.30 haha memang bubye lah bas tu tiba je dah pukul 4.40 macam tu kt kl sentral yang kawan pukul 5.30 pun kena tinggal sebab erl transit pon lambat hahaha memang sedih gila la

       Nasib ada lagi tiket kt tbs wei kalau tak balik malam lahh macam balik cuti christmas tu sedih, luckly sangat ada tiket pukul 6.35 kalau tak bapak dia sedihnya kena tunggu lama2 , tapi kesian lah kat kawan tiket dia pukul 9.00 macam tu

antara bertiga ini biena je selamat wei sebab dia beli tiket ktm terus je dari kl sentral berhenti kt seremban hahaha

sekali sekala mencabar diri kan dengan perjalan balik
"Allah takkan menduga hambanya melebihi dari kemampuan hambanya"


keep it in mind and dont keep blame others
#zlyntravelbalikkg

No comments:

Follow by Email

@templatesyard