The Windmill Station Batu Pahat - Whisper of zlyn

Instagram

Saturday, February 4, 2017

The Windmill Station Batu Pahat

          Hi and Selamat Pagi ! Pada entry kali ini nak share tempat makanan yang lain sikit . Aku pun baru pertama kalinya pergi makan kat TWS ( The Windmill Station ) kat Batu Pahat , ada je cawangan lain kat tempat lain korang boleh la google . Selama ni tengok je dari jauh sebab tengok macam takhalal sebab macam takde orang melayu je kan .. tapi sebenarnya Halal okeyyyyyy

        Environment kedai pun agak cun juga cuma agak ramai lah masa tu pergi a day after CNY. Makanan pun sedap juga not bad and the price cun juga lah kot takde la mahal sangat macam restoran lain (maybe)

ini chicken and beef  dalam harga rm22 or 23 macam tu untuk ada dua dalam satu dish omg .. ada la combination lain , ada yang double chicken chop, double fish and chip, fish & chip with chicken chop .. ahh kat situ korang boleh lah pilih mana mana korang nak .. kalau yang dua ni dalam range rm18 until rm26 kot taksilap

 Yang ini pula chicken chop biasa je (grill chicken chop) ok not bad lah rasa dia dalam harga RM13 macam tu
 side dish banana split aummmm sedapnya okey .. pisang dia pun okey je sabab ada tempat yang bagi pisang takmasak lagi gila ke tak yuks haha .. tapi ini sedap 
dan yang bawah ni Chicken grill .. ini bahagian peha yang digrill and kuah dia ada mushroom sapa yang taksuka mushtoom tu hatihati hahaha

 Pada sesiapa yang ada kad parkson tu ahh baik bawa tau kalau nak pergi makan kt TWS ni sebabnya kauorang akan dapat 10% diskaun bukan sikit ehh banyak tu .
first ingatkan dapat point bila dapat resit baru tahu yang dapat diskaun yeayyyyy nasib baik bawa broo .. taksia- sia ..

Service pon not bad even ramai orang tapi cepat jugalah dapat makanan .
boleh bagi rate 8/10 lah rasanyaa

maybe lambat sikit pon atas faktor takcukup perkerja sebab hari tu ada nampak advertisment cari pekerja


setakat ini saja enjoy it .. jangan lupa try takrugii

#zlynfoodlover

boleh directly pergi ke instagram zlyn ← click je
atau boleh ke #zlynfoodlover

k bye 

1 comment:

Follow by Email

@templatesyard