food lover again - Whisper of zlyn

Instagram

Saturday, February 4, 2017

food lover again

    Holla , muncul kembali dengan tajuk food lover .. ehh siapa sahaja yang tidak suka akan makanan bakk mai .. tidak ada yang mampu nak menolak makanan ya Allah nikmatnya makanan haha ok acah je.
   Dekat Pekan Semerah ini ada la warong ala ala cafe hipster kauu and nama dia " Warong Family & Bakery " kalau taksilap . Dia berdekatan dengan balai polis, sebelah dewan je . Taksilap dia hanya buka petang je kalau taksilap lah eaaa.. Baru je lagi dan owner dia cikgu aku dulu hahaha fuhhh Cikgu Zainab nama dia taniah kerana sudah memiliki cafe (tepuk tangan sikit) . Hari Rabu hari tu baru try kat kedai tu dengan yana ahh aku diangkut oleh yana . haha

ini lah menu yang ada.. ingatkan semua yang list ada tapi kat  hat atas tu ada tulis hari apa .. yang bahagian atas untuk main dish tu cuma ada hari jumaat dan sabtu (ok menangis sat) kecewa jugak sebab takde kan kitaorang kan pergi hari rabu seperti dimention kat atas tadi 

Harga dia pon oklah biasabiasa juga lah

ini one of the dish yang aku order .. Nampak macam cekodok kan tapi anda salah haha. tu sebenarnya meetball ada 6 ketul dengan harga RM5. 
oklah harga standard kan and  ramai lah budakbudak sekolah melepak , berdating kat cafe alala hipster tu .. sampai kena tunggu turn jugalah nak duduk tu .
Kedai tu baru buka so takbanyak tempat duduk sangat itu yang limited

Dengar kata akan di perbesarkan lagi or tambah kerusi meja kt luar santai2

oklah setakat itu sahaja makan di warong Family & Bakery

No comments:

Follow by Email

@templatesyard